Audio

Mixtape: Menna – Tussen Hemel & Rijms deel 1

Menna aka MennaMazin van de hiphopformatie Zolarsem dropt vandaag zijn mixtape “Tussen Hemel & Rijms”. De 22-jarige MC uit Zaandam spit Nederlands/Surinaams op deel 1 van de 3 delige reeks. Check Menna live on stage op zaterdag 1 maart in Vrankrijk in Amsterdam en op 15 maart bij Hiphopcore in Zaandam. Volg hem op http://www.facebook.com/mennamang. Klik op de cover om de tape te downloaden of beluister hieronder.

TH&Rcover1 kopie

Track: Menna – Klarikba

Menna is de afgelopen tijd hard aan het werk geweest in de dojo. Het eerste resultaat van hiervan komt 22 januari uit in de vorm van een mixtape. “Tussen Hemel & Rijms” is het begin van een reeks tapes. Als aankondiging van #th&r kan je checken naar de track “Klarikba”.

Track: Hmmarv ft. Menna – Niet Bijten

Hmmarv van de Zaanse band Skere Heren heeft samen met collega MC Menna een nieuwe track gedropt.
“Niet Bijten” is geschreven met de bedoeling om overige hiphop artiesten de boodschap mee te geven om ten alle tijden je eigen flavour moeten brengen en niet moet bijten naar anderen.
Beluister en download de track hieronder. Geproduceerd door Hmmarv.

Beattape: Gompeace “Infinite Force”

Zolarsem huisproducer Gompeace brengt vandaag zijn tweede solo project aan het licht. In mei en juni verschenen zijn eerste beattape en de tape met collega Meltman al online. Deze maand brengt Gompeace zijn beattape “Infinite Force” wederom als gratis download uit. De 21 jarige beatcreator werkt met Meltman aan een reeks van projecten die het komende jaar nog verschijnen. Download de tape bij “Trackzs” of beluister op de vervolg pagina.

GompeaceInfiniteForce2013Front